Dal Segno

Dal Segno, een Italiaanse term uit de muziek, betekent ‘herhaling vanaf het teken’. Een organisatie die in staat is om bij herhaling haar klanten rendabel en waardevol te bedienen bereikt een hoog niveau van klantgerichtheid. – Dal Segno

Dal Segno maakt waarde voor haar klanten

Dal Segno bestaat uit een team van specialisten die samen de kennis en ervaring hebben om complexe klantwaardevragen te beantwoorden. We combineren kennis en ervaring van marketing, sales en service met kennis en ervaring van de back office van organisaties met een hoog frequent klantcontact. Wij verbeteren uw klantgerichtheid door de waarde voor de klant en de waarde voor de organisatie in balans te brengen. Hierbij staat respect voor klanten voor ons centraal. Maak kennis met onze waardemakers.

Blijven ontwikkelen en ons ontwikkellab

Klanten staan niet stil. Bewegen en ontwikkelen is dus onze eerste natuur. We ontwikkelen nieuwe proposities voor onze klanten en met onze klanten. We ontwikkelen onze eigen talenten, competenties, vaardigheden en kennis om onze klanten vooruit te kunnen helpen. Onze teamdagen bieden ruimte voor reflectie op onze ontwikkelingen. En tijdens de ontwikkelsessies werken we met externe professionals aan actuele cases. Meer weten over ons idee over modern werkgeverschap? Lees meer

Klantgericht én een gezonde marge

Klantgerichtheid betekent voor ons transparant tegemoet komen aan de wensen en verwachtingen van de klant. Klanten betalen voor diensten of producten die nut en waarde voor ze hebben. Daarbij hoort een prijs die voor de klant rechtvaardig is en tegelijkertijd voor de organisatie een gezonde marge genereert.

Kracht van herhaling

We willen onze opdrachtgevers helpen om de begrippen klantwaarde en klantgerichtheid in alle lagen, hoeken en gaten van de organisatie te voelen. Zodat, ook als wij er niet meer bij zijn, keer op keer waarde voor de klant wordt gemaakt. Herhaling vanaf het teken: Dal Segno!

Onze kernwaarden


Deskundig

Medewerkers van Dal Segno weten waar ze over praten; ervaren marketing- & salesspecialisten, financieel deskundigen, communicatie-adviseurs en organisatiekundigen werken samen aan uw vraagstuk.


Puur

Wij zijn volhardend, pragmatisch en eerlijk. No-nonsense en recht-door-zee. Puur en transparant. Bij ons geen gedoe of rookgordijnen, maar zichtbare resultaten.


Ondernemend

Wij zoeken de grenzen op en gaan er – indien nodig – overheen. Ingesleten patronen stellen we ter discussie en we kijken verder dan onze neus lang is. We stoppen niet bij het idee maar zorgen voor daadwerkelijke verbetering van klantgerichtheid, wij maken het werkend.

Logo Header Menu